ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 40 € | Τηλ. επικοινωνίας : 6941 634149

Crafts and Paper

To Crafts and Paper ξεκίνησε ώς ηλεκτρονικό κατάστημα το Δεκέμβρη του 2010 με αντικείμενο κυρίως τα υλικά χειροτεχνίας αλλά και εκπαιδευτικά παιχνίδια.. Ένα χρόνο μετά ανοιξαμε ένα μικρό κατάστημα στο Κέντρο της Κηφισιάς κάνοντας και κάποια σεμινάρια χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους όπως decoupage, Scrapbooking κ.α. Λόγω όμως της καθημερινης απόστασης αναγκαστήκαμε έπειτα απο 2 χρόνια να κλείσουμε το φυσικό κατάστημα, να παραμείνουμε μόνο ως ηλεκτρονικό και να ψάχνουμε ένα μεγάλο χώρο πιο κοντά μας για να δημιουργήσουμε αυτό που είχαμε ονειρευτεί..


Τελικά το Φθινόπωρο του 2015 βρήκαμε αυτό το χώρο στο 20ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος στο Πικέρμι όπου και ξεκινήσαμε να δημιουργούμε αυτο το όνειρο για εμάς. Μετά απο πολύ κόπο και χρόνο Αρχές Δεκέμβρη του 2015 ανοίξαμε το κατάστημα των 650 τ.μ. με υλικά χειροτεχνίας, ντεκουπάζ, scrapbooking, υλικά για προσκλητήρια και πολλά ακόμη. Σε αυτό το χωρό θα πραγματοποιούντε και σεμινάρια χειροτεχνίας καθώς και παρουσιάσεις διάφορων τεχνικών και υλικών..


Το Crafts and Paper προσπαθεί να έχει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή και ποικιλία υλικών για διάφορες χειροτεχνίες όπως το decoupage, το Scrapbooking, το Patchwork, τη δημιουργία προσκλητηριού Γάμου και βάπτισης. Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε και σχολικά - είδη Γραφείου καλής ποιότητας, εκπαιδευτικά παιχνίδια με στοχο το παιδί να μπει στη λογική της δημιουργίας και πολλά ακόμη είδη.

 

Σας περιμένουμε λοιπόν να μας επισκεφτείτε και από κοντά και να σας βοηθήσουμε με τυχόν απορίες που θα έχετε για τεχνικές ήάλλα υλικά..

 

Φιλικά,

Η ομάδα Crafts and Paper