Ο μαγικός κόσμος της χειροτεχνίας...

20ο Χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος, Πικέρμι / Τηλ.: 211 8006119
chalk paints
Decopatch
Σεμινάρια χειροτεχνίας
Crafts and Paper Πικέρμι


Decoupage

Decoupage

Με το ντεκουπάζ μπορούμε να αλλάξουμε έπιπλα και αντικείμενα γρήγορα. Δείτε όλα τα νέα υλικά που προστέθηκαν στην ήδη μεγάλη συλλογή μας. Vintage χαρτοπετσέτες, ριζόχαρτα Α4 με σχέδια, νέες κόλλες σε spray, πάστες και πολλά ακόμη.. Επίσης πλέον σε όλα τα χαρτιά Decopatch δυνατότητα αγοράς ανά ένα !

Βουλοκέρι

Βουλοκέρι σιλικόνης

Διακοσμήστε τα προσκλητήρια σας με Βουλοκέρι σιλικόνης πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να καείτε και να ταλαιπωρηθείτε. Επιλέξτε επίσης από τις έτοιμες σφραγίδες για βουλοκέρι. Με κάθε ράβδο σιλικόνης δημιουργήστε τουλάχιστον 5 με 6 σφραγίδες των 2 εκατοστών.

Προσκλητήρια

Φάκελα χρωματιστά

Φάκελα χρωματιστά σε 11 διαστάσεις και 45 χρώματα για να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Φτιάξτε μόνοι σας τα προσκλητήρια του Γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας ή τα προσκλητήρια μιας εταιρικής εκδήλωσης.


Top Πωλήσεωνπροτάσεις αγοράς

Σεμινάρια Χειροτεχνίας

Στο κατάστημα μας πλέον θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις και σεμινάρια χειροτεχνίας για μικρούς και μεγάλους. Θέλετε να μάθετε decoupage, scrapbooking, ζωγραφική ή άλλες τεχνικές χειροτεχνίας??? Δείτε το πρόγραμμα μας ή προτείνετε μας κάποια τεχνική που θέλετε να μάθετε και κλείστε θέση.

Τα παιδικά σεμινάρια θα είναι για ηλικίες από 3 ετών και αν είστε κάποιο σχολείο ή ομάδα μπορούμε να οργανώσουμε μαζί καλλιτεχνικό εργαστήρι στο χώρο μας.Προτεινόμενα προϊόντα


Τυχαία προϊόντα
Scan n'cut by craftsandpaper.gr

Scan n'cut 2

Έφτασε το Scan n'cut 2 σε 3 διαφορετικές εκδόσεις με τιμές που ξεκινάνε από 299 ευρώ. Το Νο 1 κοπτικό μηχάνημα για 3 συνεχείς χρονιές σε Ευρώπη και Αμερική στο Crafts and Paper


sizzix big shot plus by craftsandpaper.gr

Νέο Sizzix big shot plus

Κάντε τώρα παραγγελία το Νέο Sizzix big shot plus starter kit μόνο 179 ευρώ από 239 αρχική.Our Brands

Artemio
Clairefontaine
Pollen
Av.Mandarine
Decopatch
Maildor
Heyda
Brunnen
Toga
JPC
Stewo
PWI
DTM
Lalo
Exacompta
Brother
Sizzix